Akut tandvård Stockholm

När man behöver snabbt kunna komma till en tandläkare för att få hjälp med akut tandvård i Stockholm för skador på tänderna, finns Odengatans tandvård öppen för dig.

Det vet vi och därför erbjuder vi extra generösa öppettider på vår mottagning i Stockholm. Om du har ont försöker vi alltid att ge dig en tid för akut tandvård så snart det går. Du kan också välja att komma på drop-in om du känner att ditt problem är extra akut.

Hos oss får du hjälp med allt från tandvärk till en skadad eller utslagen tand.

Vi tar emot alla och du behöver inte vara patient hos oss sedan tidigare för att få tandvård eller akut tandvård. Kom till Odengatans Tandvård i Stockholm – vi hjälper dig med dina tänder

Telefon:
08-19 92 00
Besök oss:
Odengatan 6
11424 STOCKHOLM
Öppettider:
Alla vardagar 08.00–19.00
Varannan lördag mellan 10:00-15:00

Aktuellt

Vi har nu ändrade öppettider för att bli mer flexibla och därmed kunna ta emot nya patienter samt givetvis underlätta för våra “gamla” patienter. Bl.a. kommer vi att utöka öppettider vardagar mån-fre 8:00-19:00 och varannan lördag mellan 10:00-15:00. Öppet: lördag har efterfrågats av många.

Karta

[google-map-v3 width=”210″ height=”130″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”false” pancontrol=”false” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”false” streetviewcontrol=”false” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Odengatan 6, Stockholm{}medicine.png{}Lärkstadens frisktandvård” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Hitta hit

Du hittar oss på Odengatan 6,
T-bana Tekniska högskolan

Tandläkarmottagningen är belägen bara 30 meter ifrån tunnelbanan
och busshållsplats precis utanför dörren där bland annat buss nr4 går.

Följ oss

Scroll to top