Odengatan 6, 11424 STOCKHOLM

08-19 92 00

Akut tandvård

Om du har ont i tänderna, misstänker en infektion i tandköttet eller tappat en lagning/plomb är det viktigt att kontakta en tandläkare. Vänta inte med att söka hjälp. Boka en akut tid så fort som möjligt. Väntar du för länge finns det större chans att problemet utvecklas och blir svårare att åtgärda vid ett senare tillfälle. Hos oss får du tandläkartid snabbt – oftast samma dag. Vi har även kvälls- och helgöppet.

Tid för akuttandvård

När man snabbt behöver komma till en tandläkare för att få hjälp med akut tandvård i Stockholm, finns Odengatans tandvård öppen för dig. Vi vet hur viktigt det är att snabbt kunna få hjälp så därför erbjuder vi extra generösa öppettider på vår mottagning i Stockholm. Om du har ont försöker vi alltid att ge dig en tid för akut tandvård så snart det går. Du kan också välja att komma på drop-in om du känner att ditt problem är extra akut. Hos oss får du hjälp med allt från tandvärk till en skadad eller utslagen tand.

Vi tar emot alla och du behöver inte vara patient hos oss sedan tidigare för att få tandvård eller akut tandvård. Kom till Odengatans Tandvård i Stockholm – vi hjälper dig med dina tänder